1. Haberler
  2. Spor
  3. Chelsea, Joao Felix’i Kalıcı Olarak Transfer Etti

Chelsea, Joao Felix’i Kalıcı Olarak Transfer Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Chelsea, Joao Felix’i Transfer Etti

Chelsea, Joao Felix'i Transfer Etti

Haber Merkezi – Chelsea, Portekizli yıldız Joao Felix’i Atletico Madrid’den bonservisiyle transfer etti. Daha önce kiralık olarak forma giyen Felix, bu kez kalıcı olarak Chelsea’ye katılma fırsatı buldu. İngiliz kulübü, 24 yaşındaki oyuncuyla 7 yıllık bir sözleşme imzaladı. Chelsea’nin, Felix için Atletico Madrid’e toplamda 49 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus ödemesi bekleniyor.

“MUTLUYUM”

Transfer hakkında görüşlerini paylaşan Felix, duygularını şu şekilde ifade etti: “Geri dönmemi sağlayan pek çok faktör vardı: proje, kulüp, lig, taraftarlar ve burada geçirdiğim güzel anılar. Elde ettiğimiz sonuçlara rağmen, burada olduğumda kendimi gerçekten iyi hissettim. Geri döndüğüm için gerçekten mutluyum.”

“BÜYÜDÜĞÜMÜ HİSSEDİYORUM”

Portekizli oyuncu, konuşmasına devam ederek şunları söyledi: “En son buraya geldiğimden beri birçok şey değişti. Şimdi 24 yaşındayım ve Kasım ayında 25 yaşına basacağım. Bir oyuncu olarak ciddi anlamda büyüdüğümü hissediyorum. Premier Lig’e daha hazırlıklı olduğumu düşünüyorum. En iyi yıllarımın önümde olduğunu biliyorum. Bundan hiç şüphem yok. En iyi yıllar henüz gelmedi ve bu yıl, kalıcı olarak burada bulunduğum için çok daha iyi bir yıl olacak. Artık evimdeyim ve bunun tadını çıkarabiliyorum.”

Felix, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında Chelsea formasıyla 20 maçta 4 gol atmıştı. Bu performansı, onun kalıcı olarak Chelsea’deki potansiyelini ve katkısını artıracağına dair umutları pekiştiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Chelsea, Joao Felix’i Kalıcı Olarak Transfer Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin