1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ceylan’ın Erzurum Düğünündeki Coşkulu Performansı

Ceylan’ın Erzurum Düğünündeki Coşkulu Performansı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceylan’ın Gündem Yaratan Performansı

Ceylan'ın Gündem Yaratan Performansı

Haber Merkezi Şarkıları, sesi ve sık sık değiştirdiği imajıyla dikkat çeken Ceylan, estetik operasyonlarıyla da sıkça konuşuluyor. En son lüks bir yat almasıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı, yaz boyunca bu yatında keyifli anlar geçirdi. Sık sık sosyal medya hesaplarında paylaştığı pozlarla hayranlarıyla etkileşimde bulunan Ceylan, şimdi de sahne performansıyla gündem oldu.

Erzurum’daki bir düğünde sahne alan Ceylan, müziğin ritmine kapılarak kendinden geçti. Halay çekmeye bayılıyor! Müziğin coşkusuna kapılan ünlü sanatçı, çılgınlar gibi halay çekerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Yağmurun yağmasını bile umursamayan Ceylan, “Erzurum yağmuru bana işlemez, her türlü oynarım!” diyerek sahnedeki enerjisini artırdı.

Ceylan’ın sırılsıklam olan görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü ve hayranlarından çeşitli yorumlar geldi. Ünlü şarkıcının bu cesur ve eğlenceli tavırları, onu daha da popüler hale getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ceylan’ın Erzurum Düğünündeki Coşkulu Performansı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin