1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Cevdet Yılmaz’dan TOBB ile OVP İstişaresi

Cevdet Yılmaz’dan TOBB ile OVP İstişaresi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, Orta Vadeli Program’ın (OVP) güncellenmesi ve reel sektörü ilgilendiren konularda istişarelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Eylül ayında açıklayacağımız 2025-2027 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program (OVP) hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu bağlamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde; TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile hem güncelleyeceğimiz OVP hem de reel sektörü etkileyen çeşitli konularda tespit, görüş ve önerilerini alma fırsatı bulduk.”

“İŞ DÜNYAMIZIN TECRÜBELERİNE GÜVENİYORUZ”

Dünya genelinde ve bölgemizde ekonomik zorluklar ile jeopolitik belirsizliklerin yaşandığı bir dönemde, siyasi istikrarın sağlanması ve güven ortamının tesis edilmesiyle birlikte, istişareye dayalı öngörülebilir politikalar geliştirerek güçlü bir gelecek inşa etme çabalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte, iş dünyamızın sahip olduğu tecrübe birikimine ve dinamizmine olan güvenimiz tamdır.

“AMACIMIZ SOSYAL REFAHI ARTIRMAK”

Gelecek dönem hedefimiz, enflasyonu kalıcı bir şekilde düşürmek, istikrarlı bir büyüme sağlamak ve sosyal refahı artırmaktır. Bu çerçevede, geçtiğimiz yıl yayınladığımız OVP’nin ana hatlarını koruyarak; yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca, tarihimizin en büyük deprem afetinin yaralarını sarmak ve ülkemizi geleceğe daha dirençli bir şekilde hazırlamak için yürüttüğümüz çalışmalara da hız kesmeden devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cevdet Yılmaz’dan TOBB ile OVP İstişaresi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin