1. Haberler
  2. Magazin
  3. Çeşme Turizminde Yaşanan Gelişmeler

Çeşme Turizminde Yaşanan Gelişmeler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde yüksek fiyatlarla gündeme gelen Çeşme, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini kaybetmeye başladı. Özellikle pahalılığı nedeniyle tercih edilmeyen Çeşme ve Bodrum’un yerine vatandaşlar Yunanistan’ı tercih etmeye başladı. Bu durum, turizmcileri ve sanatçıları da endişelendiriyor.

Demet Akalın’dan Fiyat İsyanı

Demet Akalın'dan Fiyat İsyanı

Pahalı fiyatlar konusunda sessiz kalmayan Demet Akalın, Çeşme’deki fiyat politikalarına tepki gösterdi. Akalın, “Sanatçılar ve esnaf olarak büyük bir sorumluluğumuz var. Enflasyon ve ekonomik kriz olabilir ama fiyatları abartmamak lazım. Akıl almaz fiyatlar. Ancak makul fiyat sunan yerler var. Durum böyle devam ederse işler kötüye gidecek.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çeşme’deki Sahne Sorunu

Çeşme'deki Sahne Sorunu

Çeşme’de yaşanan fiyat sorununun sanat dünyasına da yansımaları oldu. Demet Akalın, “Geçen hafta Çeşme’de sadece Özcan Deniz ve ben sahne alabildik. Sanatçıların mekanları dolduramamasının sebebi, insanların olmayışı. Şişirilmiş fiyatları düzene sokmak gerekiyor. Herkes Yunanistan’a kaçıyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çeşme Turizminde Yaşanan Gelişmeler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin