1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. CASE Construction Equipment’ten Elektrikli Ekskavatör: CASE EV580

CASE Construction Equipment’ten Elektrikli Ekskavatör: CASE EV580

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CASE Construction Equipment’ten Yenilikçi Bir Çözüm: Elektrikli Ekskavatör

CASE Construction Equipment'ten Yenilikçi Bir Çözüm: Elektrikli Ekskavatör

Haber Merkezi – İnşaat sahaları, çeşitli ekipmanların yanı sıra ekskavatörlerin vazgeçilmez olduğu alanlardır. Ancak bu güçlü makinelerin yüksek gürültü seviyeleri, hem çevre hem de çalışanlar üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyordu. Bu sorunu çözmek için CASE Construction Equipment, sektörde bir ilke imza atarak yenilikçi bir yaklaşım ortaya koydu.

Dünyanın ilk elektrikli ekskavatörü olan CASE EV580, sıfır emisyon ve düşük gürültü seviyeleri ile inşaat sahalarını daha yaşanabilir bir hale getiriyor. Elektrik motoruyla çalışan EV580, çalışma sırasında herhangi bir zararlı gaz salınımı yapmıyor. Bu sayede hava kalitesi korunurken, çevre dostu bir inşaat süreci sağlanmış oluyor.

OLDUKÇA SESSİZ ÇALIŞIYOR

Geleneksel ekskavatörlere kıyasla çok daha sessiz bir şekilde çalışabilen EV580, işçilerin iş güvenliğini artırırken çevreye de rahatsızlık vermiyor. CASE 580EV, 400 voltluk altyapı üzerine inşa edilmiş 80 kW kapasiteli iki elektrik motoru ile donatılmıştır. Ayrıca, 71 kWh kapasiteli bir batarya ile eşleştirilen bu ekskavatör, firmanın dizel motorlu 580SN ekskavatör modeli ile aynı çalışma kapasitesine sahip.

CASE 580EV, şu anda seri üretimde değil. Ancak CASE’in açıklamalarına göre, EV580’in yıl sonuna kadar 5 adet üretileceği planlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CASE Construction Equipment’ten Elektrikli Ekskavatör: CASE EV580
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin