1. Haberler
  2. Spor
  3. Carlo Ancelotti’den Gelecek Planları ve Mbappe Açıklamaları

Carlo Ancelotti’den Gelecek Planları ve Mbappe Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Carlo Ancelotti’den Önemli Açıklamalar

Carlo Ancelotti'den Önemli Açıklamalar

Geçtiğimiz sezon, milli futbolcumuz Arda Güler’in de kadrosunda bulunduğu Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi ve LaLiga şampiyonlukları yaşayan deneyimli teknik direktör Carlo Ancelotti, kariyeriyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Bir zamanlar Trabzonspor forması giymiş olan John Obi Mikel’in podcast programına katılan Ancelotti, gelecekteki planları hakkında içten yorumlarda bulundu.

MİLLİ TAKIM HAKKINDA DÜŞÜNCELERİ

Ancelotti, Real Madrid’den sıkıldığı zaman ne yapacağına dair düşüncelerini paylaşarak, “Benim fikrim, Real Madrid’in son kulübüm olacağı yönünde. Milli takım çalıştırma şansı var mı bilmiyorum. Bu konuda çok heyecanlı değilim. Antrenörlük kariyerimde 29. sezonumu yaşıyorum ve yaptığım işten gerçekten büyük bir keyif alıyorum. Çok şey kazandım, ama kaybettiğim şampiyonlukların sayısını da unutmamak gerek.” ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelotti'den Gelecek Planları ve Mbappe Açıklamaları

MBAPPE TRANSFERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ

Kylian Mbappe’nin transferi hakkında da konuşan Ancelotti, “Real Madrid bir aile. Kylian Mbappe’ye burada bir yer bulacağız. Onu uygun bir pozisyona yerleştirmek için gerekli planlamaları yapacağım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

REAL MADRİD’DEKİ PERFORMANSI

2015 yılında ayrıldığı Real Madrid’e 2021 yılında geri dönen Ancelotti, ikinci döneminde birçok başarıya imza attı. Şampiyonlar Ligi (2), FIFA Kulüpler Dünya Kupası, LaLiga (2) ve UEFA Süper Kupa gibi prestijli turnuvalarda kazanılan şampiyonluklarla dolu bir kariyere sahip oldu. Ancelotti’nin Real Madrid ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Daha önce 2013-2015 yılları arasında da bu kulüpte görev yapmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Carlo Ancelotti’den Gelecek Planları ve Mbappe Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin