Cam tavan arabada güzel

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak, cam tavanları kırmak için önce toplumun tüm katmanlarının bu konuda bilinçlendirilesi gerektiğini belirtirken “Sonra kadınların kendilerine inanmaları ve istedikleri tüm alanlarda yer alabileceklerinin farkında olmalarına ihtiyacımız var” dedi. Otomotiv sektörünün erkek egemen sektörlerden biri olduğunu vurgulayan Kaynak, mesleklerin cinsiyeti olmadığı bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi. Sürdürdükleri “Cam tavan arabada güzel” kampanyasını anlatan Kaynak, şunları dedi:

“İnsanlık açısından daha iyi ve sürdürülebilir bir geleceğin de ancak ve ancak kadınların yaşamın her alanında hak ettikleri yerde bulunabilmeleri ile mümkün olabileceğine inanıyoruz. Bunun gerçekleşebilmesi için kadınların her alanda karşılarına çıkan, çalışma hayatının ve sosyal hayatın tüm süreçlerinde yer alan görünmez engellerin ortadan kalkmasına ihtiyaç var. Bunu yıkabilmek içinse kadınların da kendi değerlerinin farkında olmaları yaşamsal önem taşıyor. İşte ‘Cam Tavan Arabada Güzel’ projemizi de bu gerçeklerden yola çıkarak, cinsiyete dayalı yargılara ve hayatın her alanında yaşanan eşitsizlik sorununa dikkat çekmek amacıyla başlattık. Kadınların kendi değerlerinin farkında olmaları ve cam tavanları yıkmaya gönüllü olmaları son derece önemli. Cam tavanları kırmak için önce toplumun tüm katmanlarının bu konuda bilinçlendirilmesine, sonra kadınların kendilerine inanmaları ve istedikleri tüm alanlarda yer alabileceklerinin farkında olmalarına ihtiyacımız var. Herkese ‘Gelin bu çağrımıza ortak olun, cam tavanları hep birlikte kıralım’ diyoruz.” 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cam tavan arabada güzel

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin