1. Haberler
  2. Spor
  3. Boluspor, Esenler Erokspor’u 2-1 Mağlup Etti

Boluspor, Esenler Erokspor’u 2-1 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – 1. Lig 3. hafta maçında Boluspor, Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. Maç, Bolu Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşti ve ev sahibi ekip, mücadeleyi 2-1’lik skorla kazanmayı başardı.

Boluspor, Esenler Erokspor'u 2-1 Mağlup Etti

Boluspor’un galibiyetini getiren goller, 45. dakikada Daniel Avramovski’nin ayağından geldi. Bu gol, ilk yarının son anlarında takımına büyük bir moral kaynağı oldu. İkinci yarıda ise, 81. dakikada tekrar sahneye çıkan Avramovski, skoru 2-0’a taşıdı ve Boluspor’un üstünlüğünü pekiştirdi. Ancak, Erokspor’un pes etmemesi ve maçta direnç göstermesi, 72. dakikada Mame Mor Faye’nin attığı golle sonuçlandı. Bu gol, Erokspor için bir umut ışığı oldu fakat skoru eşitlemeye yetmedi.

BOLUSPOR PUANINI 4’E ÇIKARDI

Bu sonuçla birlikte Boluspor, ligdeki puanını 4’e yükseltirken, Erokspor henüz puanla tanışamadı. Boluspor, önümüzdeki hafta Keçiörengücü deplasmanına çıkacak. Diğer yandan, Esenler Erokspor, kendi sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. İki takım da gelecek maçlarda daha iyi performans göstermeyi hedefliyor.

Boluspor, Esenler Erokspor'u 2-1 Mağlup Etti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Boluspor, Esenler Erokspor’u 2-1 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin