1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bolu’dan Malatya’ya Seyahat Eden Ailenin Unuttuğu Çanta, İçindeki Altınlarla Dikkat Çekti

Bolu’dan Malatya’ya Seyahat Eden Ailenin Unuttuğu Çanta, İçindeki Altınlarla Dikkat Çekti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’dan Malatya’ya Yolculukta Unutulan Çanta

Bolu'dan Malatya'ya Yolculukta Unutulan Çanta

Bolu’dan Malatya’ya seyahat etmek üzere yola çıkan dört kişilik bir aile, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan bir lokantada mola vermeye karar verdi. Mola sırasında çorba içip dinlendikten sonra yola çıkmaya hazırlanan aile, yanlarında getirdikleri çocuk çantasını lokantada unuttu.

O sırada lokantada garson olarak çalışan üniversite öğrencisi Yusuf Eren (21), masanın kenarında ailenin bıraktığı çantayı fark etti. Merakla çantayı açan Eren ve mesai arkadaşları, içerideki poşetten çok sayıda değerli altın takı çıktığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Eren, durumu hemen lokanta sahibiyle paylaştı ve iş yeri sahibi derhal polisi arayarak ihbarda bulundu. Bu arada, Ankara’ya doğru yola çıkan aile, çantalarının kaybolduğunu iki saat sonra fark etti ve hemen polise haber verdi.

Bolu’ya geri dönen aile, unuttukları çantanın içindeki 1 milyon 200 bin TL değerindeki altınları almak için lokantaya geldiler. Polis eşliğinde çantayı teslim alan aile, altınları görünce büyük bir sevinç ve şaşkınlık yaşadıklarını belirtti. Yusuf Eren, bu durumu şöyle özetledi: “Altınları görünce çok şaşırdık, böyle bir şey beklemiyordum.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’dan Malatya’ya Seyahat Eden Ailenin Unuttuğu Çanta, İçindeki Altınlarla Dikkat Çekti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin