1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bodrum’da Çöp Problemi: Vatandaşların İsyanı

Bodrum’da Çöp Problemi: Vatandaşların İsyanı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum’da Çöp Problemi: Vatandaşlar İsyan Ediyor

Bodrum'da Çöp Problemi: Vatandaşlar İsyan Ediyor

Bodrum, Türkiye’nin turizm açısından en gözde bölgelerinden biri olarak her yıl yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlıyor. Ancak, yaz sezonunun sona yaklaşmasıyla birlikte, Bodrum’un doğal güzellikleri ve koyları maalesef kirlenmeye başladı. Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, tatilcilerin bölgeden ayrılmasıyla geriye kalan çöpler, çevre temizliğini tehdit ediyor.

VATANDAŞLARIN SESİ: “TEMİZ BİR MİLLET DEĞİLİZ”

Ensonhaber WhatsApp hattına ulaşan bir video, Bodrum’daki koyların ne kadar kirletildiğini gözler önüne serdi. İhbar hattımıza gönderilen görüntülerde, bir vatandaş Bodrum’un en güzel koylarından birinden altı poşet çöp topladığını belirtti. Bu duruma isyan eden vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

“Bodrum’un en küçük ve en temiz koyundan çıkardığımız 6 poşet çöp var. Kimse kusura bakmasın, biz gerçekten temiz bir millet değiliz. Her taraf böyle. Durum ortada.”

Bu tür olaylar, Bodrum gibi doğal güzellikleriyle bilinen bir bölgede çevre bilincinin arttırılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yerel halk ve tatilcilerin, doğayı korumak adına daha duyarlı olmaları bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Çöp Problemi: Vatandaşların İsyanı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin