1. Haberler
  2. Genel
  3. BMW Yeni M5 Touring Modelini Tanıtıyor

BMW Yeni M5 Touring Modelini Tanıtıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BMW Yeni M5 Touring Modeli Tanıtılıyor

BMW Yeni M5 Touring Modeli Tanıtılıyor

Haber Merkezi – BMW, G99 kasa koduyla bilinen yeni M5 Touring modelini, 15 Ağustos’ta düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtmayı planlıyor. Bu yeni model, markanın Amerika pazarında daha önce sunduğu 3 Serisi ve 5 Serisi’nin pratik gövde stilini ifade etmek için genellikle kullandığı “Sports Wagon” teriminin ötesine geçerek, Avrupa’da popüler olan “Touring” ekini taşıyacak. Bu, BMW’nin tarihi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlk Teslimatlar 2024’te Başlayacak

Üçüncü nesil M5 Touring, kasım ayında üretim hattına girecek ve ilk sahiplerine 2024 yılının ilkbaharında ulaşacak. Henüz otomobilin teknik özellikleri hakkında kesin bilgiler verilmemiş olsa da, M5 Touring’in sedan versiyonu ile aynı şarj edilebilir hibrit V8 motoru barındırması bekleniyor. Bu motor kombinasyonu, çift turbolu 4.4 litrelik benzinli motor ve elektrikli motorun birleşimiyle toplam 727 beygir gücü ve 1000 Nm tork üretebiliyor.

Fiyat konusunda ise, M5 Touring’in sedan modeline kıyasla yaklaşık 2 bin euro daha pahalı olması öngörülüyor. Sedan modelin fiyatı 144 bin eurodan başlıyor, bu da yeni Touring modelinin daha yüksek bir fiyat aralığında konumlanacağı anlamına geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BMW Yeni M5 Touring Modelini Tanıtıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin