1. Haberler
  2. Magazin
  3. Birce Akalay ve Hakan Kurtaş’ın Aşk Dolu Tatili

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş’ın Aşk Dolu Tatili

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun bir süre kalbinde aşkı hissetmeyen Birce Akalay, nihayet meslektaşı Hakan Kurtaş ile ilişkisini başlattı. İkili, uzun zamandır birlikte olmalarına rağmen, basınla olan ilişkilerini dikkatlice yönetiyor. Aşk dolu günlerini İstanbul’un yoğun ve yorucu atmosferinden uzakta, tatilde geçirmeye karar verdiler.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın Aşk Dolu Tatili

Ünlü çift, tatilde çektikleri pozları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımlar, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. PEŞ PEŞE AŞK KARELERİ başlığı altında paylaştıkları fotoğraflar, mutluluklarını gözler önüne serdi.

Hakan Kurtaş, son olarak Kimler Geldi Kimler Geçti adlı dizide izleyicinin karşısına çıkmıştı. Tatildeyken yaptığı paylaşımda ise, “Kor gibi sıcak ya da sular gibi serin” ifadesini kullandı. Bu sözler, hem aşklarını hem de ilişkilerinin dinamik yapısını yansıtıyordu.

Ayrıca, 19 Haziran’da 40. yaşına basan Birce Akalay için Hakan Kurtaş, “İyi ki doğdun sevgilim. Hep yanında yanan kalpli serserin” mesajını paylaştı. Bu özel günde, Kurtaş’ın duygu dolu notu, Akalay’ın kalbini bir kez daha fethetti.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın Aşk Dolu Tatili

Kurtaş’ın bu paylaşımına kayıtsız kalamayan Birce Akalay, hemen “Orada olacağım” şeklinde yorum yaptı. Ardından, Hakan’ın fotoğrafını alıntılayarak “İyi ki geldin” ifadesiyle birlikte duygularını takipçileriyle paylaştı. Bu tatlı etkileşim, çiftin arasındaki bağı bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş’ın Aşk Dolu Tatili
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir