1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beykoz’da ’19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü’ Kutlaması ve Suavi’nin Protestosu

Beykoz’da ’19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü’ Kutlaması ve Suavi’nin Protestosu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz’da ’19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü’ Kutlaması

Beykoz'da '19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü' Kutlaması

İstanbul’un Beykoz ilçesinde, ’19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü’ vesilesiyle muhteşem bir konser etkinliği gerçekleştirildi. Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen bu özel kutlamada ünlü sanatçı Suavi sahne aldı. Ancak, Suavi’nin konseri esnasında bir grup tarafından protesto düzenlenmesi, geceye damga vurdu.

“BEYKOZ’DA TERÖRİST İSTEMİYORUZ”

Suavi, şarkılarını seslendirirken, protesto yapan grup “Beykoz’da terörist istemiyoruz” şeklinde sloganlar attı. Bu durum, konserin akışını etkilemesine rağmen, güvenlik güçleri duruma müdahale ederek grubu sakinleştirdi. Protestocu grup, olay çıkmadan ve herhangi bir gerginlik yaşanmadan dağıldı.

“GAYRISI TEFERRUAT”

Yaşananların ardından Suavi, konserin ardından yaptığı açıklamada, “Dünya Beykozlular Günü’nde çok keyifli bir sahne, eğlenceli bir gece yaşadık. Katkı verenlere, benimle birlikte şarkı söyleyenlere ve ev sahipliği yapan Alaattin KÖSELER başkana ve ekibine içten teşekkürlerimi iletiyorum. Gayrısı teferruat.” şeklinde konuştu. Bu sözleriyle, geceyi olumsuz yönde etkileyen olaylara rağmen genel atmosferin olumlu olduğunu vurguladı.

MHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN TEPKİ

Öte yandan, konser öncesinde MHP Beykoz İlçe Başkanlığı bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi: “Millî ve manevî değerleri yüksek, vatansever kimliğiyle Beykozlu olmanın gururunu taşıyan hemşehrilerimizle bu görüşleri gönülden paylaşarak sormaktayız: Neden Suavi? Selahattin Demirtaş’a selam yollayarak etkinliklerini politik bir propaganda aracına dönüştüren Suavi’nin, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne karşı çıkanlarla birlikte hareket ettiği belgelerle sabittir. Bu kişinin Beykoz’un en önemli ve onurlu gününde sahne alması, millî duyguları hiçe saymak anlamına gelir ve bu tutum kesinlikle hoş karşılanamaz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beykoz’da ’19 Ağustos Dünya Beykozlular Günü’ Kutlaması ve Suavi’nin Protestosu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin