1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’tan Transfer Gelişmeleri: Muleka Al Kholood’a, Angelo Geliyor

Beşiktaş’tan Transfer Gelişmeleri: Muleka Al Kholood’a, Angelo Geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’tan Büyük Transfer Hamlesi!

Beşiktaş'tan Büyük Transfer Hamlesi!

Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle sezona merhaba diyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için önemli bir transfer hareketliliği içerisinde. Jackson Muleka’nın takımdan ayrılması ve yeni bir isim olan Angelo’nun kadroya katılması bekleniyor. İşte detaylar:

Jackson Muleka’nın Transferi

24 yaşındaki forvet oyuncusu Jackson Muleka, Beşiktaş’tan Suudi Arabistan’ın Al Kholood takımına transfer olmak üzere İstanbul’dan ayrıldı. Bugün Riyad’a ulaşan Muleka’nın kiralanması için Beşiktaş’a 1 milyon euro ödeme yapılacak ve ayrıca 1.5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu da sunulacak.

BEŞİKTAŞ’TAKİ PERFORMANSI

  • Beşiktaş formasıyla toplamda 80 maça çıktı.
  • Bu süreçte 15 gol atmayı başardı.
  • 3 asist gerçekleştirdi.

Hedef Angelo

Hedef Angelo

Jackson Muleka ile yollarını resmen ayırdıktan sonra Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Angelo’yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Siyah-beyazlıların, Chelsea ile Angelo’nun satın alma opsiyonu konusunda görüşmelere devam ettiği ifade ediliyor.

Hasan Arat’tan Transfer Açıklaması

Beşiktaş’ta geçtiğimiz gün düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde, Kulüp Yöneticisi Hasan Arat transfere dair bazı önemli bilgiler paylaştı. Arat, “Prensip olarak yeni isimleri açıklamıyoruz. Avrupa’da transfer dönemi ağustos sonu gibi kapanıyor. Önümüzdeki 15 gün içerisinde çok önemli fırsatların ortaya çıkacağına inanıyorum. Çok büyük bir hamle yapmayı planlamıyoruz. Ancak, bazı hamleler yapılacak ve 3 yeni oyuncuya ihtiyacımız var. Son 15 günü iyi değerlendirmek istiyoruz. Önemli olan, maçlarımızın sonuçları.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’tan Transfer Gelişmeleri: Muleka Al Kholood’a, Angelo Geliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin