1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’tan Sergio Reguilon Hamlesi

Beşiktaş’tan Sergio Reguilon Hamlesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’tan Sürpriz Sol Bek Hamlesi

Beşiktaş'tan Sürpriz Sol Bek Hamlesi

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına sürpriz bir adım atıyor. Todofichajes sitesinde yer alan haberlere göre, siyah-beyazlı ekip, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham forması giyen Sergio Reguilon ile görüşmelere başladı.

Olumlu Rapor Alındı

İspanyol sol bek için Beşiktaş’a önerilen oyuncunun durumu hakkında olumlu bir rapor alındığı ve kulübün bu transfer için harekete geçtiği bilgisi verildi. Avrupa’da transfer döneminin sona ermesiyle birlikte 5 büyük ligde transfer olma şansı kalmadı. Bu nedenle, teknik direktör Postecoglou tarafından kadroda düşünülmeyen Reguilon’un Beşiktaş’a transferine sıcak baktığı ifade ediliyor.

Sıcak Gelişmeler Bekleniyor

Bu transferle ilgili olarak, önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor. 27 yaşındaki İspanyol sol bek, Tottenham’da geçirdiği süre zarfında 67 maça çıkarak 2 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Bu istatistikler, Beşiktaş’ın sol bek pozisyonunu güçlendirme hedefleri doğrultusunda önemli bir katkı sağlayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’tan Sergio Reguilon Hamlesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin