1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’tan Cenk Tosun’a Veda

Beşiktaş’tan Cenk Tosun’a Veda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah-beyazlı kulüp Beşiktaş, Cenk Tosun ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Cenk Tosun’a verdiği emekler için teşekkür ederiz. İlk kez 2014 yılında Beşiktaş formasıyla sahaya çıkan ve 227 maçta 96 gol atan Cenk Tosun, 3 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğunda önemli rol oynamıştır. A Milli Takımımızın değerli oyuncusu olan Cenk Tosun’la profesyonel sözleşmemiz sona ermiştir. Kendisine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, gelecekteki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’ye Transfer Oldu

Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Cenk Tosun’un Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. 33 yaşındaki deneyimli golcünün kısa süre içinde sarı-lacivertli takıma katılması bekleniyor. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe forması giyecek olması, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Cenk Tosun’un yeni takımında başarılı olacağına dair umutlar yüksek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’tan Cenk Tosun’a Veda
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin