1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Transfer Dönemi ve Oyuncu Ayrılışları

Beşiktaş’ta Transfer Dönemi ve Oyuncu Ayrılışları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Transfer Dönemi Gelişmeleri

Beşiktaş'ta Transfer Dönemi Gelişmeleri

2023 yaz transfer döneminde Beşiktaş, kadrosuna önemli isimler ekledi. Rafa Silva, Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Felix Uduokhai, Emirhan Topçu, Can Keleş ve Joao Mario, siyah-beyazlıların yeni yüzleri oldu. Ancak, bu süreçte birçok oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda kaldılar.

Beşiktaş, Valentin Rosier, Ante Rebic, Ajdin Hasic, Francisco Montero, Jackson Muleka ve Omar Colley ile vedalaşırken, bazı oyuncuları ise bir türlü göndermeyi başaramadı. Gözden çıkarılan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar, Alex Oxlade-Chamberlain ve Daniel Amartey, ayrılığa pek sıcak bakmadı. Ancak, Aboubakar ile yapılan son görüşmelerde sözleşme feshi konusunda uzlaşma sağlandı.

7 Milyon Euro’yu Buluyor

Deneyimli futbolcular, takımdan ayrılabilmek için kendilerine garanti ücretlerinin ödenmesini şart koşuyor. Bu üç oyuncunun bir yıllık toplam maliyeti, 7 milyon 310 bin euro (yaklaşık 275 milyon lira) olarak hesaplanıyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Aboubakar, yıllık garanti ücreti olarak 3 milyon 110 bin euro talep ediyor. 2026 yılına kadar sözleşmesi süren Chamberlain, imza parasıyla birlikte 6,5 milyon euro istiyor. Yine 2026’ya kadar kontratı bulunan Amartey ise yıllık 1,7 milyon eurodan toplamda 3,4 milyon euro talep ediyor. Bu durumda Beşiktaş Yönetimi, oyuncular ayrılmaya yanaşmadığı takdirde, Aboubakar, Chamberlain ve Amartey’e bu sezon toplamda 7 milyon 310 bin euro ödemek zorunda kalacak.

Beşiktaş'ta Transfer Dönemi ve Oyuncu Ayrılışları

Daha Önceki Yıllarda 10 Milyon Euroluk Ödeme Yapıldı

Siyah-beyazlılar, geçmiş yıllarda Adem Ljajic, Jeremain Lens, Douglas ve Fabrice Nsakala ile benzer sorunları yaşamıştı. Bu oyunculara kadro dışı bırakılmaları sonrasında toplamda 10 milyon euroyu aşan bir ödeme gerçekleştirilmişti.

Beşiktaş'ta Transfer Dönemi ve Oyuncu Ayrılışları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Transfer Dönemi ve Oyuncu Ayrılışları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin