1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Transfer Çalışmaları ve Mario Hermoso İlgisi

Beşiktaş’ta Transfer Çalışmaları ve Mario Hermoso İlgisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Transfer Çalışmaları Hız Kazandı

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları Hız Kazandı

Beşiktaş, son hazırlık maçında 1. Lig ekibi Gençlerbirliği’ni Rafa Silva’nın iki golüyle 2-0 yenerek, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa öncesinde moral buldu. Bu galibiyetin ardından transfer çalışmalarına hız veren siyah-beyazlı ekip, kadrosunu daha da güçlendirmek için kolları sıvadı.

Emirhan Topçu ve Yeni Stoper Hedefi

Emirhan Topçu ve Yeni Stoper Hedefi

Şu ana kadar dört futbolcuyu renklerine bağlayan Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için yeni bir hamle yapmayı planlıyor. Emirhan Topçu dışında, yabancı bir stoper almayı hedefleyen yönetim, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

Mario Hermoso İçin Yeni Formül

Beşiktaş, Rizespor forması giyen milli stoper Emirhan Topçu’yu kadrosuna katmaya oldukça yakın. Ancak savunmaya yabancı bir isim eklemek isteyen Beşiktaş, uzun süredir gündeminde bulunan İspanyol futbolcu Mario Hermoso için yeni bir strateji geliştirdi.

Paulista’nın Rolü

Orta Çizgi’nin haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Hermoso transferi için son bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Di Maria için Rafa Silva’yı aratan Beşiktaş yönetimi, Hermoso transferi için Gabriel Paulista’yı devreye sokarak, Hermoso’ya telefon açtırmayı planlıyor. İki futbolcu, geçtiğimiz sezon İspanyol devi Atletico Madrid’de birlikte forma giymişlerdi.

Bonservisi Elinde ve Piyasa Değeri

1.84 boyundaki Hermoso, sezonun sona ermesiyle birlikte Atletico Madrid’den ayrılmış ve bonservisini eline almıştı. Kulüpsüz durumda olan 29 yaşındaki oyuncu, uzun bir süre Napoli ile görüşmeler yapmış fakat anlaşma sağlayamamıştı. Hermoso’nun güncel piyasa değeri ise 25 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Başarıları ve İstatistikleri

Başarıları ve İstatistikleri

2019 yılından bu yana Atletico Madrid’de görev alan Hermoso, kırmızı-beyazlı formayla toplamda 174 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asist gibi etkileyici bir performans sergileyerek takımına önemli katkılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Transfer Çalışmaları ve Mario Hermoso İlgisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin