1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Jordan Lotomba Transferi Gündemde

Beşiktaş’ta Jordan Lotomba Transferi Gündemde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Transfer Gelişmeleri

Beşiktaş'ta Transfer Gelişmeleri

Yeni sezona iki galibiyetle başlayan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirme hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle sağ bek ve sağ kanatta yapılacak değişiklikler için kolları sıvayan siyah-beyazlı ekip, Fransa Ligue 1’de mücadele eden Jordan Lotomba’yı gündemine aldı.

Lotomba Hamlesi

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş, Ligue 1 ekiplerinden Nice’te forma giyen İsviçreli sağ bek Jordan Lotomba ile ilgileniyor. 25 yaşındaki futbolcunun yanı sıra, Bundesliga takımlarından Augsburg ve Hoffenheim’ın da transfer için devreye girdiği ifade ediliyor. Nice’te Jonathan Clauss’un yedeği olarak görev yapan Lotomba’nın, Fransız kulübünden ayrılma isteği dikkat çekiyor.

Bonservis Bedeli Belirlendi

Jordan Lotomba’nın Nice ile olan sözleşmesi, 30 Haziran 2025 tarihine kadar devam ediyor ve bonservis bedeli 5 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. 2020 yılında Young Boys’tan 7 milyon euro karşılığında transfer olan Lotomba, bugüne kadar 141 resmi karşılaşmada 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemiştir. Ayrıca, İsviçre Milli Takımı’nda da görev alan Lotomba, çıktığı 8 maçta 1 gol ve 1 asistle katkıda bulunmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Jordan Lotomba Transferi Gündemde
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin