Beşiktaş’ta Ghezzal ve N’Koudou sevinci! Trabzonspor maçında…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresunspor deplasmanından galibiyetle dönerek rahat bir nefes alan Beşiktaş’ta tüm gözler pazar günü Vodafone Park’ta Trabzonspor’la oynanacak dev maça çevrildi. Süper Lig’de zirveyi hedefleyen Kartal, Karadeniz ekibini de yenerek yükselişini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Siyah-beyazlı takım zorlu randevuya ideal hücum hattıyla çıkacak. Giresunspor maçında ikinci yarıda görev yapan Rachid Ghezzal ve Kevin Nkoudou’nun Trabzonspor’a karşı takımdaki yerlerini alacakları belirlendi. Teknik Direktör Valerien Ismael, sakatlık ve toparlanma süreçlerini geride bırakan iki yıldızı da ilk 11’de sahaya sürecek.

SON 5 MAÇTA 1 GOL

Valerien Ismael hücum hattının en önemli isimlerinden Ghezzal ve Nkoudou’nun dönüşüyle birlikte gol bölgesinde yaşanan sıkıntıların da çözüleceğine inanıyor. Fransız hoca son 5 maçta 1 gol atabilen ve Giresun’da bir penaltı kaçıran Weghorst’un, Ghezzal ve Nkoudou ile yeniden kendini bulacağını düşünüyor.

Kartal’da sakatlığı yüzünden Giresun maçını kaçıran Salih Uçan’ın da Trabzonspor randevusuna yetişmesi bekleniyor. Sakatlığı büyük ölçüde iyileşen deneyimli oyuncunun maç kadrosunda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

MÜDAHALE’ TEPKİSİ

Beşiktaş Kulübü, TFF Yönetim Kurulu’ndan bir üyenin, Giresunspor’un VAR incelemesi ardından iptal edilen golüyle ilgili olarak ‘eşitlik’ ilkesine aykırı davranışta bulunduğunu ileri sürdü. Yapılan açıklamada, “Rakibimizin golü VAR müdahalesi ile son derece doğru bir kararla iptal edilmesine rağmen TFF içerisindeki gizli bir el maçın ardından bazı yöneticileri telefonla arayarak “VAR hakemleri sabote mi ediyor” diyerek, hem kural bilmezliğini ortaya koymuş hem de oturduğu koltuğun ağırlığına yakışmayan söylemlerde bulunmuştur. TFF Yönetim Kurulu’nda yer alan bir isim; tüm kulüplerimize eşit mesafede yaklaşmalı, adil olmalıdır. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalı, kuralı bilmiyorsa bir bilenden öğrenmelidir” ifadeleri kullanıldı.

HAZIRLIK BAŞLIYOR

Teknik Direktör Valerien Ismael’in Giresunspor maçından sonra iki gün izin verdiği Beşiktaşlı oyuncular, Trabzonspor mesaisine bugün başlayacak. Siyah-beyazlı takımın basına kapalı gerçekleştireceği antrenman saat 17.00’de başlayacak. Giresun deplasmanında sakatlanan Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan’ın tedavilerine devam edilecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta Ghezzal ve N’Koudou sevinci! Trabzonspor maçında…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin