Beşiktaş’ta futbolcular sistemden memnun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitexen Giresunspor deplasmanından galibiyetle dönerek kara bulutları dağıtan Kartal gözünü zirveye dikti. Siyah-beyazlı takım pazar günü Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacağı son şampiyon Trabzonspor’u da mağlup ederek, yükselişini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Medipol Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe karşısında kaybedilen 7 puanın ardından Giresun’da kazanan siyah-beyazlı takım rahat bir nefes aldı. Tayyip Talha’nın röveşata golüyle elde edilen 3 puan Kartal’a adeta ilaç gibi geldi.

Beşiktaş’ta iddiaların aksine oyuncuların sistemden memnun oldukları ve teknik heyete şampiyonluk yolunda güvendikleri ifade edildi. Şimdiye kadar hiçbir oyuncunun sistemle ilgili bir şikayette bulunmadığı aktarıldı. Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular olarak şampiyonluğa odaklanan siyah-beyazlılar, Trabzonspor’u da yenerek, galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Teknik Direktör Valerien Ismael’in kritik müsabakaya kadar oyuncularla tesislerde sık sık motivasyon toplantıları yapacağı öğrenildi. Sıkıntılı bir süreçten geçen Trabzonspor’u yenmeleri halinde önlerinin açılacağını düşünen Fransız teknik adamın, oyuncularına bu yönde telkinlerde bulunacağı da kaydedildi.

Saiss ve Emrecan’a tedavi
Beşiktaş, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, iki günlük iznin ardından dün akşam yaptığı antrenmanla başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yapılan antrenman, aktivasyon, koşu ve pas çalışmalarıyla başladı. İdman, minyatür kalede yapılan pas ve şut çalışmasıyla sona erdi. Tedavilerine devam edilen Saiss ve Emrecan çalışmada yer almadı. Salih Uçan ise bireysel düz koşu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ta futbolcular sistemden memnun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin