1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Yeni Transfer Hamleleri: Angelo Gabriel ve Jackson Muleka

Beşiktaş’ın Yeni Transfer Hamleleri: Angelo Gabriel ve Jackson Muleka

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Transfer Hamlelerine Devam Ediyor

Beşiktaş Transfer Hamlelerine Devam Ediyor

Beşiktaş, yaz döneminin yedinci transferi için son aşamaya geldi. Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş ve Emirhan Topçu gibi önemli isimleri bonservisiyle kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Cher Ndour’u da kiralayarak genç bir yeteneğe daha imza attı. Şimdi ise hücum hattını güçlendirmek adına bir takviye daha yapmayı planlıyor.

Beşiktaş, Jackson Muleka’yı zorunlu satın alma opsiyonuyla Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood’a göndermeye hazırlanıyor. Bu hamleyle birlikte yabancı kontenjanında yer açarak Chelsea’den Angelo Gabriel’i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

1 MİLYON EURO PEŞİN

Al-Kholood, Beşiktaş’a 1 milyon euro dolayında bir kiralama bedeli ödeyecek. Eğer Suudi ekibi bu sezon küme düşmezse, zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Suudi Arabistan temsilcisi, Muleka’nın bonservisi için de yaklaşık 2 milyon euro’luk bir ödeme yapmayı taahhüt etti.

GERİ SAYIM

Beşiktaş, Angelo’yu da satın alma opsiyonuyla kiralayacak. Bu opsiyonun bedelinin ise 10 milyon euro dolayında olması bekleniyor. Siyah-beyazlılar, sambacı Angelo Gabriel’i İstanbul’a getirmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ın Yeni Transfer Hamleleri: Angelo Gabriel ve Jackson Muleka
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin