1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Transfer Tahtası: Ciro Immobile

Beşiktaş’ın Transfer Tahtası: Ciro Immobile

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, transfer döneminde hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, Rafa Silva ve Gabriel Paulista’nın ardından İtalyan golcü Ciro Immobile ile anlaşmaya vardı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirimde Immobile ile görüşmelere başlandığı duyuruldu. İtalyan yıldız, Roma’dan İstanbul’a transferi için uçağa bindi ve saat 00.35’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, 34 yaşındaki futbolcuyu karşılamak üzere havalimanına gitti. Taraftarlar da Immobile’yi coşkuyla karşıladı.

Beşiktaş'ın Transfer Tahtası: Ciro Immobile

Forma Tanıtımı

Beşiktaş'ın Transfer Tahtası: Ciro Immobile

Uçaktan inen Immobile, Beşiktaş’ın yeni sezon formasını giyerek poz verdi. Siyah-beyazlı ekip, Lazio’ya bonservis bedeli ödemeden transferi gerçekleştirdi. 2 yıllık anlaşma sağlanan futbolcuya 6 milyon euro ödeneceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz Sezon Performansı

Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı, 11 gol attı ve 1 asist yaptı. Kariyerinde Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena gibi takımlarda da forma giyen Immobile, Beşiktaş’a önemli bir transfer olarak katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ın Transfer Tahtası: Ciro Immobile
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin