Beşiktaş’ın eski golcüsü Cyle Larin, Club Brugge’de formayı unuttu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın kontrat yenileme teklifini reddeden Cyle Larin, piyasasını yükseltmek için gittiği Belçika temsilcisi Club Brugge’da kulübeye hapsoldu. Takımı, bu sezon tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 ile yaparken, Larin, bu başarıyı dışarıdan izledi. Brugge, Atletico Madrid, Porto ve Bayer Leverkusen’in olduğu Şampiyonlar Ligi B grubunda 9 puanla lider konumda.

YALNIZCA BİR KEZ İLK 11’DE

Sezon başında Beşiktaş’tan bedelsiz olarak Club Brugge’a giden Kanadalı forvet Cyle Larin hayal kırıklığı yarattı. Tüm kulvarlarda 8 maçta boy gösteren 27 yaşındaki oyuncu, bu maçların sadece 1’inde ilk 11’de yer aldı. Toplamda 182 dakika sahada kalabilen Larin, sadece 1 gol atabildi.

BEŞİKTAŞ’TAN TALEBİ

Sözleşme uzatma görüşmelerinde Beşiktaş’tan 2.5 milyon Euro (güncel kurla 45.4 milyon TL) isteyen Larin, anlaşamamıştı. Beşiktaş’ın verdiği 1.7 milyon Euro’yu (30.7 milyon TL) az bulan Kanadalı, buna karşın Brugge ile 800 bin Euro’ya (14.5 milyon TL) el sıkıştı. Bu şaşırtıcı kontratı Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterip parlamak için yaptığı düşünüldü.

FORMAYI KAPTIRDI

Cyle Larin’den beklediğini alamayan Club Brugge, çareyi Ferran Jutgla’da buldu. Sezon başında Barcelona’dan transfer edilen 23 yaşındaki İspanyol golcü, bu sezon Brugge formasını giydiği 14 maçta 8 gol atarken 5 de asist yaparak takıma büyük bir skor katkısı verdi. Genç matador, Devler Ligi’nde ise 3 maç sonunda 2 gol ve 2 asist ile yıldızlaştı.

ZİRVEDEN 5 PUAN UZAKTALAR

Belçika Jupiler Pro Lig’de son 7 sezonun 5’inde şampiyonluk apoletini takan Club Brugge, her zamanki gibi, kupa parolasıyla çıktıları sezonda zirve takibini sürdürüyor. Ligde çıktığı 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan ekip, 27 puanlı lider Antwerp’in 5 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ’I ELEDİ

Club Brugge, yakın tarihte ilk olarak 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşmıştı. Liverpool’u eleyip son 16’ya yükselerek büyük sükse yapan Beşiktaş, o dönem Michelle Preudhomme’un çalıştırdığı Belçika ekibine 2-1 ve 3-1’lik skorlarla boyun eğerek, Avrupa Ligi’ne veda etmişti.

GALATASARAY MAÇLARI

Son olarak ise bir diğer temsilcimiz Galatasaray ile Club Brugge 2019-2020 sezonunda Şampiyonlar Ligi A grubunda karşı karşıya gelmişti. Grupta oynanan iki maç ise 1-1 ve 0-0’la sonuçlanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş’ın eski golcüsü Cyle Larin, Club Brugge’de formayı unuttu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin