1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, yeni sezon öncesi Slovenya kampındaki hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, bir günlük izin sonrasında dün sabah antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleşirken, toplam antrenman süresi yaklaşık 1 saat 40 dakika olarak kaydedildi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleşen idmanda, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

İdman, pas ve ısınma koşularıyla başladı ve ardından 5’e 2 çalışması gerçekleştirildi. Son bölümde ise taktiksel çift kale maç yapılarak antrenman tamamlandı. Kulüp yöneticilerinden Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba da antrenmanı izleyenler arasındaydı.

Ciro Immobile Performansıyla Göz Doldurdu

Yeni transfer Ciro Immobile, antrenmanda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. İtalyan golcü, hırslı ve çalışkan görüntüsüyle teknik ekipten tam not alırken, takım arkadaşlarıyla da uyumlu bir şekilde çalıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin