1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş ve Lugano Maçında Heyecan Dolu 3-3 Eşitlik

Beşiktaş ve Lugano Maçında Heyecan Dolu 3-3 Eşitlik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Heyecan: Beşiktaş ve Lugano 3-3 Beraber Kaldı

Büyük Heyecan: Beşiktaş ve Lugano 3-3 Beraber Kaldı

UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off Turu’nun ilk karşılaşmasında Beşiktaş, Lugano ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda iki takım 3-3’lük eşitlikle sahadan ayrıldı. Beşiktaşlı futbolcu Jean Onana, maç sonrası yaptığı açıklamalarda önemli değerlendirmelerde bulundu.

“İSTANBUL’DA POZİTİF BİR SKOR ALIP TURU GEÇECEĞİZ”

Jean Onana, karşılaşmayı değerlendirerek, “3-1 öndeydik ve maalesef yemememiz gereken goller yedik. Bu sonuç bizim için çok iyi değil. Ancak İstanbul’da, avantajlı bir skor alarak bu turu geçeceğimize inanıyorum.” dedi. İletişimin önemine de vurgu yapan Onana, “Al-Musrati ile alan paylaşımını doğru yaptık ve bu sayede oyun biraz daha toparlandı. Bu sezon, takım içinde çok daha iyi bir atmosfer var ve hocamız ile olan iletişimimiz oldukça iyi. Oynamasam bile, hocamızın benim için ne kadar önemli olduğunu hissettiriyor; bu da özgüvenimi artırıyor.” şeklinde konuştu.

Zemin Hakkında Düşünceleri

Maçın zemini ile ilgili eleştirilerde bulunan Onana, “Saha bir bahane olamaz. Rakip de bu zeminde oynuyor. İstanbul’da bizim için koşullar daha iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

“AVANTAJLI SKOR”

Onana, aldığı skoru avantaj olarak değerlendirerek, “Bu akşam bence avantajlı bir skor aldık. İkinci maçı evimizde oynayacağız ve burada taraftarlarımızın desteğiyle daha olumlu bir sonuç elde edebiliriz. İkinci maç, daha agresif bir performans sergileyeceğimiz bir karşılaşma olacak. Bazı koşullar bizim lehimize gelişecek ve bunları değerlendirip turu geçeceğiz.” dedi.

Beşiktaş ve Lugano Maçında Heyecan Dolu 3-3 Eşitlik

TARAFTARA ÖZEL MESAJ

Taraftarına da seslenen Onana, “Beşiktaş için her şeyi yapacağız, turu geçmek adına elimizden geleni vereceğiz. Onların yüzünü güldürmek istiyoruz. Rövanşta taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.

(Görüntüler TRTSPOR’dan alınmıştır)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş ve Lugano Maçında Heyecan Dolu 3-3 Eşitlik
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin