1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile Deplasmanda Karşılaşıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile Deplasmanda Karşılaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile Karşılaşıyor

Haber Merkezi – UEFA Avrupa Ligi play-off aşamasında Beşiktaş, grup aşamasına katılabilmek için mücadele edecek. Siyah-beyazlı ekip, 22 Ağustos Perşembe günü İsviçre’nin Lugano takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç, Thun şehrinde bulunan stadyumda saat 21.30’da başlayacak.

Maç öncesinde Beşiktaş’ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ve oyuncu Milot Rashica, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst’un Açıklamaları

“OYNADIKLARI MAÇLARI İZLEDİK”

Van Bronckhorst, “İki maç oynayacağız ve bu süreçte odaklanmış durumdayız. Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve hafta sonu aldığımız galibiyetle moral bulduk. İyi dinlendik ve Lugano maçına hazırlanmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Fenerbahçe ve Partizan’a karşı oynadıkları maçları dikkatle izledik. İyi bir takımla karşılaşacağız ancak bizim için tek hedef grup aşamasına kalmak.” dedi.

Zemin Hakkında

Zemin Hakkında

ZEMİN AÇIKLAMASI

Van Bronckhorst, “Son 3 maçımızda kullandığımız ilk 11’imiz neredeyse aynı. Rakibi izleyerek kadromuzu belirliyorum. Yedek oyuncularımız da mevcut. Her maçın kendine özgü bir atmosferi var. Sentetik zeminle ilgili olarak, Hollanda’da bu tür zeminlere alıştım; iyi bir sentetik zemin, kötü bir doğal zemine tercih edilir. Her oyuncu bu zeminde oynamaya alışkın, rakibimiz de normalde sentetik çim üzerinde oynamıyor. Dolayısıyla onlar için de bu durum zorlayıcı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Aboubakar ve Muleka Üzerine

Aboubakar ve Muleka Üzerine

ABOUBAKAR VE MULEKA SÖZLERİ

Van Bronckhorst, “Aboubakar için yeni bir meydan okuma olabilir; bir transfer gerçekleşirse duruma göre değerlendireceğiz. Muleka da transfer görüşmeleri nedeniyle kadroda yer almıyor.” şeklinde bilgi verdi.

Milot Rashica’nın Açıklamaları

“GALİBİYET İÇİN GELDİK”

Rashica ise, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık, buraya galibiyet almak için geldik. Geçen sezonki ilk maçta oynadım ve rakibimizin güçlü olduğunun farkındayım. Bizde birçok şey değişti; yeni oyuncular ve yeni bir teknik direktörle sahaya çıkıyoruz. Ayrıca o süreçten bu yana 2 kupa kazandık.” dedi.

Alışma Süreci

“ALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

Rashica, “Suni çim, bir dezavantaj olabilir ama buna alışmak zorundayız. Elbette, doğal çime göre farklılık gösteriyor fakat maçın başından itibaren elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile Deplasmanda Karşılaşıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin