1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Süper Lig’e Galibiyetle Başladı

Beşiktaş, Süper Lig’e Galibiyetle Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Beşiktaş, Süper Lig’in açılış haftasında Samsunspor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Mete Vardar, karşılaşmayı değerlendirdi. Vardar, “Güzel bir sezon başlangıcı yaptık. İki kupa kazandıktan sonra lige adım attık ve 2-0’lık net bir galibiyet elde ettik. Tüm takımlara hayırlı bir sezon diliyorum. Bu yıl, Türk futbolunda güzelliklerin konuşulduğu ve sonunda Beşiktaş’ın şampiyonluk kupasını kazandığı bir yıl olur umarım. Önemli olan, Türk futbolunun yükselmesi için güzelliklerin anıldığı bir sezon olmasıdır. Başkanımız Hasan Arat’ın da bu konudaki net ifadeleri çok önemli. Tüm kulüplere başarılar diliyoruz.”

“Daha İyi Olacağımıza İnanıyorum”

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a teşekkür eden Vardar, galibiyeti Hüseyin Yücel’e adadığını belirterek, “Kupayla başladık, iyi bir galibiyet aldık ama bu artık geçmişte kaldı. Umut ediyorum ki bu şekilde daha da iyi olacağız. Yüksel Yıldırım’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Bu 3 puanı, ikinci başkanımız Hüseyin Yücel’in doğum günü dolayısıyla ona ve Beşiktaş camiasına armağan ediyoruz.”

“Transfer Hakkında Konuşmak İçin Erken”

Transfer konusundaki sorulara yanıt veren Vardar, “Bugün transferi konuşmak, sahada mücadele eden oyunculara haksızlık olur. Öncelikle bu 3 puanı kutlayalım, daha sonra transfer konularına bakarız.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Süper Lig’e Galibiyetle Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin