1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Süper Lig’e Galibiyetle Başladı

Beşiktaş, Süper Lig’e Galibiyetle Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor’u 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, galibiyetin önemine vurgu yaptı.

“Galibiyetle başlamak çok önemliydi” diyen van Bronckhorst, “Sonuçtan dolayı mutluyum. Doğru zamanda golü bulduk. Ancak zemin koşullarının zorluğu nedeniyle mücadele etmekte zorlandık. Kendi oyunumuza bakarak, daha iyisini yapabilme potansiyelimiz var. İki hafta üst üste gol yememek de olumlu bir detay. Şimdi bir sonraki maçımıza odaklanacağız.”

Beşiktaş, Süper Lig'e Galibiyetle Başladı

“Yapmamız Gereken Pas Hatalarını Yaptık” ifadesini kullanan van Bronckhorst, “Maçta fazla etkili olamadık. Yapmamamız gereken pas hataları yaptık. Daha stabil bir oyun sergilemek isterdim, ama kompakt bir şekilde durmayı başardık. Bazen maçı anlama ve oynamak için beklemek gerekiyor. İyi bir savunma yaptık ve geride kontrollü kaldık.” dedi.

Ernest Muci ile ilgili soruya ise, “Oyuncu değişikliklerini yapan benim. Güçlü ve derin bir kadromuz var. Gerekli durumlarda bu gücü kullanacağız. Bugünkü değişiklikler bu şekilde oldu.” yanıtını verdi.

“Önümüzdeki Maça Çok İyi Hazırlanacağız” diyen van Bronckhorst, düzenlenen basın toplantısında lige galibiyetle başlamanın önemini bir kez daha vurgulayarak, “Sonuç ve galibiyet açısından mutluyum. Sezonun ilk maçında en önemli olan kazanmaktı. Zor bir mücadele verdik ve İstanbul’a galibiyetle döndüğümüz için oldukça mutluyuz. İkinci yarıda ritim bulmakta zorlandık, ancak Jean Onana ve Emirhan Topçu değişiklikleri ile daha stabil bir oyun sergiledik. Bu maçtan edindiğimiz dersler var ve geliştireceğimiz birçok şey bulunuyor. Önümüzdeki hafta evimizde daha iyi bir zeminde oynayacağız. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu maç, beşli savunma sistemini gerektiriyordu. Sistemde her zaman esneklik göstereceğiz. Maçın sonunda beşli defansa döndük ve bu bizim için olumlu oldu. Takıma ve oyun içindeki ihtiyaçlara odaklanıyorum. Zor bir maç geçirdik, ancak mental olarak galip gelmek büyük bir önem taşıyordu. Önümüzdeki maça çok iyi bir şekilde hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Süper Lig’e Galibiyetle Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin