1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti

Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti

Beşiktaş Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 Mağlup Etti

İHA Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşen Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray’ı 5-0’lık farklı bir skorla yenerek şampiyonluğa ulaştı. Siyah-beyazlıların tecrübeli orta saha oyuncusu Salih Uçan, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

“Çok Güzel Bir Başlangıç Oldu”

Sezona böyle etkileyici bir galibiyetle başlamanın kendileri için büyük mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Salih Uçan, “Geçen sezonu kupayla kapattık. Bu sezonu da bir başka kupa ile açmak, bizim için oldukça anlamlı. Bu galibiyet inşallah takımımıza moral kaynağı olur ve sezon boyunca bu motivasyonu koruruz. Önümüzdeki hafta lig maçlarımız başlayacak. Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanmış olmanın verdiği güvenle, bu sezon Süper Lig’i de kazanmak için mücadele edeceğiz.” dedi.

“Adım Adım Gitmekte Fayda Var”

Salih Uçan, Süper Lig’de oldukça zorlu bir sezonun kendilerini beklediğine vurgu yaparak, “Bu yıl Avrupa’da da mücadele edeceğiz. Dolayısıyla adım adım ilerlemek ve her maçı ciddiyetle ele almak çok önemli. Erken konuşmak yerine, uzun ve zorlu bir serüvenin içinde olduğumuzu unutmamalıyız. Takıma yeni katılan oyuncuların kalitesi, sezon boyunca kendini gösterecektir. Giden ve gelen oyuncular olacak, ancak inşallah bu sezon, taraftarlarımıza güzel bir Beşiktaş izletmek için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin