1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Süper Kupa Zaferiyle Yeni Sezona Moralli Başlıyor

Beşiktaş, Süper Kupa Zaferiyle Yeni Sezona Moralli Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Sezona Moralli Başlıyor

Beşiktaş Sezona Moralli Başlıyor

Haber Merkezi – Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 gibi etkileyici bir skorla mağlup eden Beşiktaş, yeni sezon başlangıcında büyük bir moral buldu. Siyah-beyazlılar, Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Pazar akşamı saat 21.45’te Samsunspor ile zorlu bir deplasman maçı yapacak. Bu kritik karşılaşma öncesinde Beşiktaş, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Gedson’un Oynaması Zor Görünüyor

TRT Spor’un haberine göre; Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında ayak bileğinden sakatlanan Gedson Fernandes’in, Samsunspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Bu durum, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un orta sahada yapacağı düzenlemeleri de etkileyecek.

Beşiktaş, Süper Kupa Zaferiyle Yeni Sezona Moralli Başlıyor

Onana Formaya Daha Yakın

Geçen sezon beklentilerin altında kalan Jean Onana, sezonun ikinci yarısını Marsilya’da kiralık olarak geçirmişti. Ancak, bu sezon Beşiktaş’ta süre almaya başladı. Kamerunlu futbolcu, hem hazırlık maçlarında hem de Süper Kupa’daki performansıyla dikkat çekti. Özellikle Galatasaray derbisinde sergilediği futbol, teknik heyetin gözünden kaçmadı. Bu nedenle, Onana’nın Samsun’da forma giymeye daha yakın olduğu ifade ediliyor.

Karar Maç Günü Verilecek

Giovanni van Bronckhorst’un Gedson’un yokluğunda 11’de yer vermeyi düşündüğü bir diğer isim ise Salih Uçan. Ancak Hollandalı teknik adam, son kararı maç günü vereceğini belirtti. Bu belirsizlik, Beşiktaş taraftarları arasında merak uyandırırken, takımın sahaya çıkacağı kadro da büyük bir heyecanla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Süper Kupa Zaferiyle Yeni Sezona Moralli Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin