1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Mağlup Etti: Gedson Fernandes’in Kariyer Rekoru

Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Mağlup Etti: Gedson Fernandes’in Kariyer Rekoru

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Mağlup Etti

Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti

Haber Merkezi – Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, bu mücadeleyi 2-0’lık skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Maçın 89. dakikasında, Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, attığı golle bu sezon Süper Lig’deki ilk sayısını kaydetmiş oldu.

Kariyer Rekoru Kırıldı

Beşiktaş’ın son dönemdeki maçlarındaki etkileyici performansıyla dikkat çeken Gedson Fernandes, bu golle birlikte kariyerinin en verimli sezonuna adım atmış oldu. Profesyonel kariyeri boyunca, bir sezonda en fazla 3 gol atan Gedson, Sivasspor karşısında attığı golle birlikte bu sezonki 4. golüne ulaştı.

Lugano İle Dikkat Çekti

Bu sezonun başlangıcında, İsviçre’de oynanan Lugano maçıyla 2 gol atan Gedson, İstanbul’daki rövanşta da 1 gol atarak toplamda 3 gole ulaşmıştı. Böylece, Avrupa’daki performansını da pekiştirmiş oldu.

Performansı ve Piyasa Değeri

Öte yandan, 15 milyon euro piyasa değerine sahip olan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon boyunca yalnızca gol atmakla kalmayıp, 2 de asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Gedson Fernandes’in bu performansı, hem Beşiktaş hem de kendisi için büyük bir kazanç olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Mağlup Etti: Gedson Fernandes’in Kariyer Rekoru
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin