1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş – Lugano Maçında Gedson Fernandes’in Açıklamaları

Beşiktaş – Lugano Maçında Gedson Fernandes’in Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Mücadele: Beşiktaş – Lugano

Büyük Mücadele: Beşiktaş - Lugano

Haber Merkezi – UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off Turu’nun ilk maçında Beşiktaş, İsviçre temsilcisi Lugano ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, zorlu geçen maç sonunda sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş’ın yıldız oyuncularından Gedson Fernandes, Lugano ağlarına iki gol göndererek takımının en önemli isimlerinden biri oldu. Maçın ardından Gedson, karşılaşma hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş - Lugano Maçında Gedson Fernandes'in Açıklamaları

“İKİNCİ MAÇTA TURU GEÇECEĞİZ”

Gedson Fernandes, yaptığı açıklamada, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kazanmaya da oldukça yakındık ama sonuç olarak beraberlik elde ettik. Bugün bazı kopuşlar yaşadık. Bizim hedefimiz her zaman galibiyet olmaktadır, ancak bu skor deplasmanda fena değil. İkinci maçta kazanıp turu geçeceğimize gönülden inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN TAKIMA KATKI”

Attığı goller üzerine konuşan Portekizli futbolcu, “İki gol attığım için mutluyum, ancak asıl önemli olan takımın başarısına katkı sağlamaktır. Hangi pozisyonda olursam olayım, her zaman takımıma yardım etmeyi hedefliyorum.” şeklinde belirtti.

“HER MAÇ FARKLI”

Gedson Fernandes, “Bu sezon gerçekten farklı bir yıl. Her maça ayrı bir perspektiften bakmak gerekiyor. Geçtiğimiz sezon Lugano ile oynanan maçlarda yer almamıştım. Şu anda karşımızda çalışan ve mücadele eden bir takım var. Bizim önümüze bakmamız ve hedeflerimize odaklanmamız lazım.” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş – Lugano Maçında Gedson Fernandes’in Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin