1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Lugano ile 3-3 Beraber Kaldı

Beşiktaş, Lugano ile 3-3 Beraber Kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Lugano ile Berabere Kaldı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile 3-3 berabere kalarak zorlu bir mücadele çıkardı. Siyah-beyazlı takımın gollerini 21’inci ve 52’nci dakikalarda Gedson Fernandes, 55’inci dakikada ise Al-Musrati kaydetti. Lugano’nun gollerini ise 34’üncü dakikada Bislimi, 56’ncı dakikada Steffen ve 63’üncü dakikada kendi kalesine Paulista attı.

“Sahaya Kazanmak İçin Çıktık”

Lugano Teknik Direktörü Croci-Torti, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Sahaya kazanmak için çıktık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, gerçekten iyi bir performans sergilediler. Rakibin çok kaliteli futbolcuları var ve bu nedenle şanssız goller yedik. Ancak takımım, karakterini ortaya koyarak geriye düştüğünde geri dönmeyi başardı. Avrupa’da tecrübe kazanıyoruz ve korkusuz bir şekilde oynuyoruz. Fenerbahçe’ye karşı da böyleydi. İçeride oynamamıza rağmen Fenerbahçe’den 4, Beşiktaş’tan 3 gol yedik. Bu durumdan ders çıkarmamız gerekiyor. Beşiktaş, İstanbul’da kazanmak zorunda. Bu da onları baskı altına sokuyor. 3-3’lük sonuç, İstanbul’a avantajlı gitmemizi sağlayan olumlu bir skor.” şeklinde konuştu.

“Kötü Zamanlarda Gol Yiyoruz”

Beşiktaş’ın önemli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Croci-Torti, “Gedson Fernandes ve Rafa Silva gibi yetenekli futbolcularla mücadele ettiler. Mourinho, Gedson’u Tottenham’a istemişti. Biz çok organizeydik ve maç boyunca iyi bir oyun sergiledik. Oyuncularımdan memnunum ama tek beğenmediğim nokta, duran toplardan gol yememiz. Çoğu zaman ligde de kötü zamanlarda gol yiyoruz. Bu nedenle maçlarda daha fazla konsantre olmamız gerekiyor. Top bizdeyken iyi oynuyoruz, ancak kötü anlarda gol yememek için dikkatli olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş, Fenerbahçe’ye Göre Daha Hızlı Futbol Oynuyor”

Croci-Torti, UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda elendikleri Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı kıyaslayarak, “Beşiktaş, Fenerbahçe’ye göre daha hızlı bir futbol sergiliyor. Topu kapınca direkt olarak ileriye oynuyorlar. Fenerbahçe ise daha yavaş ve pasla oynayan bir takım. Topu aldıklarında genellikle Dzeko’yu arıyorlar.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Lugano ile 3-3 Beraber Kaldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin