1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Joao Mario İle Anlaşmaya Yakın

Beşiktaş, Joao Mario İle Anlaşmaya Yakın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Joao Mario’yu Kadrosuna Katmaya Hazırlanıyor

Beşiktaş, Joao Mario'yu Kadrosuna Katmaya Hazırlanıyor

Haber Merkezi – Beşiktaş, Portekiz Ligi’nin köklü takımlarından Benfica’da forma giyen yetenekli futbolcu Joao Mario’yu transfer etmek için son hazırlıklarını yapıyor. Siyah-beyazlı kulübün resmi açıklamasında, Joao Mario’nun transfer görüşmeleri için bugün İstanbul’a geleceği belirtildi.

17.50’DE İSTANBUL’DA OLACAK

Kulüpten yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi: “Profesyonel futbolcu Joao Mario, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul’a geliyor. Mario’yu taşıyan uçak, bugün saat 17.50’de İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde olacaktır.”

8. TRANSFER OLACAK

Beşiktaş, bu yaz transfer döneminde daha önce Rafa Silva, Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Cher Ndour, Emirhan Topçu, Can Keleş ve Felix Uduokhai gibi önemli isimleri kadrosuna katmayı başarmıştı. Joao Mario, siyah-beyazlıların bu dönemdeki 8. transferi olacak.

MARIO’NUN KARİYERİ

Futbol kariyerine Porto’nun altyapısında başlayan Joao Mario, daha sonra Portekiz’in ünlü kulüplerinden Sporting ve Benfica formalarını giymiştir. Merkez orta saha, 10 numara ve sol kanat mevkilerinde etkili bir şekilde görev alabilen Mario, 2016 yılında Sporting’ten Inter Milan’a transfer olmuştur. Sonrasında ise West Ham United ve Lokomotiv Moskova gibi kulüplerde de futbol oynamıştır.

Kariyeri boyunca toplamda 441 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 61 gol atmış ve 84 asist yaparak takım arkadaşlarına önemli katkılarda bulunmuştur. Joao Mario’nun Beşiktaş’a katılması, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, futbolseverler onun yeteneklerini ve katkılarını merakla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Joao Mario İle Anlaşmaya Yakın
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin