1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Immobile Transferi İçin Girişimlerde Bulunuyor

Beşiktaş, Immobile Transferi İçin Girişimlerde Bulunuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de geçen sezonu altıncı sırada tamamlayan Beşiktaş, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Kadrosuna Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı katan siyah-beyazlı ekip, şimdi de forvet hattını güçlendirmek için harekete geçti.

Beşiktaş, Lazio’nun deneyimli golcüsü Ciro Immobile’nin transferi için resmi görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurdu. Kulüp, transferi tamamlamak için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

Transfer Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Transfer Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Beşiktaş’ın ikinci Başkanı Hüseyin Yücel, Immobile’nin transferini sonuçlandırmak üzere İtalya’ya gitti. İtalyan gazeteci Di Marzio’nun aktardığı habere göre, Beşiktaş 2-3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyerek Immobile’yi kadrosuna katmayı planlıyor.

Ciro Immobile Kimdir?

Ciro Immobile Kimdir?

  • Serie A’da 4 kez gol kralı olan Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 gol attı. Ayrıca 1 asist yapmayı da başardı.
  • 2016-2017 sezonunda Lazio’ya transfer olan Immobile, kariyerinde Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena gibi takımlarda da forma giydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Immobile Transferi İçin Girişimlerde Bulunuyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin