1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Ciro Immobile Transferi İçin Anlaştı

Beşiktaş, Ciro Immobile Transferi İçin Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, Rafa Silva ve Gabriel Paulista transferlerinin ardından bir transfer daha gerçekleştirdi. İtalya Serie A ekibi Lazio forması giyen 34 yaşındaki İtalyan santrfor Ciro Immobile, Beşiktaş’a transfer oldu.

Beşiktaş, dünyaca ünlü forvet Ciro Immobile’nin transferini resmen açıkladı. Kulüp, Immobile için Lazio’ya bonservis bedeli ödemeyeceğini duyurdu. Yıldız futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandı ve Immobile’nin yıllık kazancının 6 milyon euro olacağı belirtildi.

Beşiktaş, transferin resmiyet kazanmasıyla Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada Immobile transferi şu şekilde duyuruldu:

  • Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Ciro Immobile’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.
  • İmzalanan sözleşmeye göre Immobile, 2024-2025 sezonundan itibaren 2 sezon boyunca Beşiktaş forması giyecek. Oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Ciro Immobile Transferi İçin Anlaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin