1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Chelsea’den Angelo’yu Transfer Etmeye Yaklaşırken

Beşiktaş, Chelsea’den Angelo’yu Transfer Etmeye Yaklaşırken

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Transfer Gelişmeleri

Süper Lig’e mükemmel bir başlangıç yaparak iki galibiyetle giren Beşiktaş, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Siyah-Beyazlıların bir transferde daha sona yaklaştığı iddia edildi.

Angelo ile Anlaşma Sağlandı

BeIN Sports’ta yer alan habere göre, Beşiktaş, Chelsea forması giyen genç yetenek Angelo ile el sıkışmayı başardı. Yönetim, Chelsea ile de görüşmelerini sürdürmekte olup, İngiltere Premier Lig ekibiyle anlaşma sağlanması durumunda Angelo’nun transferini resmiyete dökmesi bekleniyor. Beşiktaş’ın, kanat transferini en geç önümüzdeki hafta tamamlayacağı tahmin ediliyor.

Kiralama Opsiyonu

Öte yandan, siyah-beyazlıların 15 milyon euro piyasa değeri bulunan bu yıldız futbolcuyu kiralama yoluna gideceği ve sözleşmesine satın alma opsiyonu koyduracağı öğrenildi. Bu durum, kulüp için finansal açıdan da avantaj sağlayacak.

Chelsea’nin Yatırımı

Chelsea, 19 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusunu geçtiğimiz sezonun başında Santos’tan 15 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Bu transfer, Chelsea’nin genç yeteneklere yaptığı yatırımın bir parçası olarak öne çıkıyor.

Angelo’nun Performansı

2023-2024 sezonunu Strasbourg’da kiralık olarak geçiren Angelo, Ligue 1 ve Fransa Kupası’nda toplam 25 maça çıkarak 1355 dakika süre aldı. Bu süreçte 4 asistle takımına önemli bir skor katkısı sağladı. Genç oyuncunun performansı, Beşiktaş için büyük bir avantaj oluşturabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Chelsea’den Angelo’yu Transfer Etmeye Yaklaşırken
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin