1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig Sezonuna Samsunspor Deplasmanında Başlıyor

Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig Sezonuna Samsunspor Deplasmanında Başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, 2024-2025 Sezonuna Samsunspor Deplasmanında Başlıyor

Beşiktaş, 2024-2025 Sezonuna Samsunspor Deplasmanında Başlıyor

Haber Merkezi – Beşiktaş, Süper Lig’de 2024-2025 sezonuna Samsunspor deplasmanında merhaba diyecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda gerçekleşecek olan bu heyecan dolu karşılaşma, saat 21.45’te hakem Ali Şansalan tarafından başlatılacak.

Yeni sezon öncesinde, Beşiktaş, Galatasaray’ı 5-0 gibi çarpıcı bir skorla yenerek Süper Kupa’yı kazanarak, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. Yenilenen kadrosu ve yeni teknik ekibiyle birlikte, ligde şampiyonluk hedefini gözeten siyah-beyazlı ekip, transfer döneminde önemli isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

Geçen sezon bazı oyunculardan beklenen verimi alamayan Beşiktaş, bu sezon iddialı bir kadro yapısıyla şampiyonluğu hedefliyor. Savunma hattına Brezilyalı stoper Gabriel Paulista katılırken, orta sahada Rafa Silva ve hücumda Altın Ayakkabılı İtalyan forvet Ciro Immobile ile etkili bir oyun sergilemeyi planlıyor. Ayrıca, Can Keleş ve Emirhan Topçu da ilk kez siyah-beyazlı formayı Samsun’da giyecekler.

Bronckhorst’un İlk Süper Lig Maçı

Samsun’daki mücadele, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst için de özel bir anlam taşıyor. Hollandalı teknik adam, kariyerinin 7. kupasını Beşiktaş ile Süper Kupa’yı kazanarak elde etti ve yeni kariyerinin ilk lig maçına Samsun’da çıkacak. Beşiktaş ile Samsunspor, Süper Lig tarihinde 63. kez karşı karşıya gelecek. 1969-1970 sezonundan bu yana oynanan 62 müsabakanın 34’ünü Beşiktaş, 11’ini Samsunspor kazanırken, 17 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Beşiktaş toplamda 100 gol atarken, Samsunspor 59 gol kaydetti.

Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig Sezonuna Samsunspor Deplasmanında Başlıyor

Geçen sezonun ilk yarısında Samsun’da oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-1 kazanmış, ikinci devrede İstanbul’daki karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

Muhtemel 11’ler:

  • Samsunspor: Okan Koçuk, Zeki Yavru, Lubomir Satka, Van Drongelen, Marc Bola, Youssef Ait Benasser, Oliver Ntcham, Kingsley Schindler, Nany Dimata, Carlo Holse, Marius Moundilmadji
  • Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Salih Uçan, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Rashica, Immobile

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig Sezonuna Samsunspor Deplasmanında Başlıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin