1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig Sezonuna Hazırlanıyor

Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig Sezonuna Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig sezonuna Samsunspor deplasmanındaki maçla başlayacak. Bu önemli karşılaşma, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 21.45’te hakem Ali Şansalan’ın düdüğüyle başlayacak. Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon öncesinde Galatasaray’ı 5-0 yenerek Süper Kupa zaferi elde etti. Bu başarı, takımın yeni teknik ekibi ve yenilenen kadrosuyla ligdeki hedefi olan şampiyonluk için büyük bir moral kaynağı oldu.

Federico Chiesa Transferi Üzerine Açıklamalar

Federico Chiesa Transferi Üzerine Açıklamalar

Öte yandan, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus’un yıldız oyuncusu Federico Chiesa’nın transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, “15 MİLYON EURO BONSERVİS BEKLENTİSİ VAR” ifadesiyle transfer sürecini özetledi. TRT Spor’a verdiği demeçte, Chiesa ile yaklaşık 10 gündür ilgilendiklerini belirtti:

  • “Son günlerde Chiesa’nın Beşiktaş ile anılması doğru. Ancak, oyuncunun 9 milyon euro maaş, kulübünün ise 15 milyon euro bonservis beklentisi var.”
  • “Şu anda 7 kulüp devrede ve biz teklifimizi yaptık. Fakat beklentiler çok rasyonel değil, bu nedenle karşılamak pek mümkün gözükmüyor.”

Chiesa’nın Gündemden Kalktığı Açıklandı

Yücel, Chiesa’nın Beşiktaş’ın gündeminden kalktığını ifade ederek, futbol dünyasında kulüplerin zaman zaman hatalar yapabildiğine dikkat çekti:

  • “Hassas davranmak zorundayız. Beşiktaş’ın menfaatleri, futbolcu isimlerinden çok daha önemlidir.”
  • “Dolayısıyla bugünden itibaren Chiesa, Beşiktaş’ın transfer listesinde yer almıyor.”

Taraftarların Endişelerine Cevap Verdi

Transfer süreci hakkında da taraftarlara müjde veren Yücel, sözlerine şöyle devam etti:

  • “Eksiklerimizin farkındayız. Taraftarlarımız müsterih olsun, transfer sezonunun son gününe kadar canla başla çalışacağız.”
  • “Beşiktaş’ı isteyen, terinin son damlasına kadar Beşiktaş için mücadele edecek karakterli isimleri kadromuza katacağız.”
  • “Süper Kupa zaferiyle birlikte lige moralli bir başlangıç yapıyoruz. Samsunspor deplasmanıyla yarın start vereceğimiz Süper Lig maratonunda hedefimiz tabii ki şampiyonluk.”
  • “Takımımıza hem devre arası hem yaz sezonunda katılan yeni oyuncularımızın performansından son derece memnunuz. Yeni takviyelerimiz de olacak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, 2024-2025 Süper Lig Sezonuna Hazırlanıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin