1. Haberler
  2. Spor
  3. Berna Gözbaşı’ndan Kayserispor İçin Çarpıcı Açıklamalar

Berna Gözbaşı’ndan Kayserispor İçin Çarpıcı Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berna Gözbaşı’ndan Kayserispor Açıklaması

Berna Gözbaşı'ndan Kayserispor Açıklaması

Kayserispor’un eski başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı açıklama ile uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu. Kulüp tesislerinde düzenlenecek olan basın toplantısı öncesi yaptığı bu açıklama, Kayserispor camiasında büyük bir heyecan yarattı. Gözbaşı, başkanlık koltuğuna yeniden aday olabileceğinin sinyallerini verdi.

“TARAFTARIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN”

Gözbaşı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kayserisporumuz büyük bir camiadır. Elbette sorunlar yaşanabilir, ancak bu büyük camia her zaman bunların üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bu işler, ‘mahvolduk’ edebiyatıyla, şov yaparak ya da tehditlerle çözülmez. Özellikle her ortamda tarafıma edilen küfürler, yetmezmiş gibi mobbing ve halkı kışkırtma girişimleriyle de olmaz. Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşleyip, başarılarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan takımı haline getirdik, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun.”

Bu açıklama, Kayserispor camiasında büyük yankı uyandırırken, Gözbaşı’nın yeniden başkanlığa aday olup olmayacağı merakla bekleniyor. Taraftarlar ve spor camiası, Gözbaşı’nın gelecekteki adımlarını yakından takip edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Berna Gözbaşı’ndan Kayserispor İçin Çarpıcı Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin