1. Haberler
  2. Spor
  3. Berkan Kutlu’dan Şampiyonlar Ligi Öncesi Açıklamalar

Berkan Kutlu’dan Şampiyonlar Ligi Öncesi Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berkan Kutlu’dan Şampiyonlar Ligi Açıklamaları

Berkan Kutlu'dan Şampiyonlar Ligi Açıklamaları

Galatasaray’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Berkan Kutlu, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre’nin Young Boys takımı ile oynayacakları kritik maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın zorluk derecesinin farkında olduklarını ancak hazırlık sürecinin oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Berkan Kutlu, iki takımın da kendi liglerinde şampiyon olduğunu vurgulayarak, “Şampiyonlar Ligi play-offundayız. Çok zorlu bir mücadele bizi bekliyor. İsviçre şampiyonu ile Türkiye şampiyonu karşı karşıya gelecek. Gücümüzün farkındayız ve bu maça çok iyi hazırlandık. Yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Okan Buruk’un Ceza Durumu

Teknik direktör Okan Buruk’un cezası nedeniyle saha kenarında bulunamayacak olmasının hatırlatılması üzerine Berkan, “Bu, ilk defa hocamızın bizimle birlikte olmaması demek. Onun saha kenarında bulunması ve bize direktifler vermesi bizim için son derece önemli. Ancak hocamızın ekibi de oldukça yetenekli. Bizi en iyi şekilde hazırlayıp, gerekli yönlendirmeleri yapacaklarına inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Tercih Ettiği Mevki: Orta Saha

Farklı pozisyonlarda görev alabilme yeteneği hakkında da konuşan Berkan Kutlu, “Benim en rahat ettiğim pozisyon orta saha. Geçtiğimiz sezon Genoa’dan döndüğümde hem stoper hem de sol bek olarak oynadım. Gerekirse her mevkide görev alabilirim. Ancak, en rahat ettiğim ve en etkili olduğum pozisyon orta saha.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Berkan Kutlu’dan Şampiyonlar Ligi Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin