1. Haberler
  2. Magazin
  3. Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın Düğününde Aşk Tazelendi

Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın Düğününde Aşk Tazelendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Çiftin Evliliği: “Yalı Çapkını” Setinde Aşk Başladı

Ünlü Çiftin Evliliği:

Haber Merkezi – Popüler televizyon dizisi “Yalı Çapkını”nın Suna’sı Beril Pozam ve Abidin’i canlandıran Ersin Arıcı, dizi setinde başlayan aşklarını mutlu bir düğünle taçlandırdılar. 1.5 YILDIR SEVGİLİLER İlişkileri 1.5 yıl süren çift, düğün töreninde birçok ünlü ismin yanı sıra “Yalı Çapkını” oyuncularının katılımıyla büyük bir kutlama gerçekleştirdi.

Düğün, görkemli bir etkinliğe dönüşürken, ünlü oyuncu Burak Deniz’in de davetli olduğu gözlerden kaçmadı. Burak Deniz’in, çift hakkında yaptığı yorumlar sosyal medyada hızlı bir şekilde gündem oldu ve eleştirilerin hedefi haline geldi.

“ÇOK SEVMİŞLER DİYELİM” Ersin Arıcı ile uzun bir süre görüşemediklerini ifade eden Burak Deniz, “Çok mutlu olsunlar ama 1.5 senelik flört… Çok sevmişler diyelim o zaman. Bakalım, meraktayım ben. Bugüne kadar neyi yapmam dediysem başıma geldi gibi oldu. O yüzden çok bilemiyorum ama kısmet bu işler.” şeklinde konuştu. Bu açıklama, sosyal medya kullanıcıları arasında farklı tepkilere yol açtı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın Düğününde Aşk Tazelendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin