1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bella Hadid ve Adan Banuelos’un Aşk Hikayesi

Bella Hadid ve Adan Banuelos’un Aşk Hikayesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bella Hadid ve Adan Banuelos’un Aşkı

Bella Hadid ve Adan Banuelos'un Aşkı

Bella Hadid, bir süredir Adan Banuelos ile romantik bir ilişki yaşıyor. Ancak, Hadid’in modellik kariyerine son vermesi ve şehir hayatından uzaklaşması, dikkatleri üzerine çekti. Bu radikal kararının arkasında yatan sebepleri, sevgilisi Banuelos açıkladı.

Bella Hadid ve Adan Banuelos'un Aşk Hikayesi

Adan Banuelos, ABD’nin en tanınmış at eğitmenlerinden biri olarak biliniyor. Teksas’ta büyük bir çiftliği bulunan Banuelos, burada at yetiştiriciliği yapıyor. Sevgilisi Bella Hadid’in hayatındaki değişimle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Banuelos, Hadid’in aşkı için aylarca karavanda yaşadığını ve lüks evini terk ettiğini belirtti.

Banuelos, Hadid’in beş tekerlekli karavanına taşındığını ve bu durumun kendisi için oldukça anlamlı olduğunu ifade etti. Banuelos’un şu sözleri dikkat çekti:

Bella Hadid ve Adan Banuelos'un Aşk Hikayesi

“Yapılan Çok Havalı Bir Şey”

“Bella, benimle birlikte beş tekerli karavanımda mutlu bir şekilde yaşamaya başladı. Bu, onun için çok havalı bir şeydi. Başlangıçta karavan bana biraz küçük geliyordu, ama mutlu olduğum birini bulduğumda, adeta bir malikaneye dönüştü. İlişkimizi bir sonraki adıma taşımadan önce, Bella’nın yaşam tarzımı anlamasını istiyordum. İnsan birine karşı hissetmeye başladığında, ‘Belki de hayatımın geri kalanını onunla geçireceğim’ diye düşünmeden edemiyor.”

Bella Hadid ve Adan Banuelos'un Aşk Hikayesi

“1 Numara Destekçim”

Banuelos, Bella’nın uyum sağlama yeteneği hakkında da şunları ekledi: “Bella her şeye hemen uyum sağladı, hatta bu uyum sağlamanın da ötesine geçti.” Banuelos, “Yarışmalarımız olduğu günlerde, herkese kahvaltı hazırlamak için sabahın erken saatlerinde uyanıyordu. Her zaman benim bir numaralı destekçim oldu. Bu kadar tutarlı, moral verici, pozitif ve tanıştığı herkese karşı sıcak olması, atlarla ve diğer her şeyle ilgili bana yardımcı olması inanılmaz bir şey.” şeklinde konuştu.

Bella Hadid ve Adan Banuelos'un Aşk Hikayesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bella Hadid ve Adan Banuelos’un Aşk Hikayesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin