1. Haberler
  2. Magazin
  3. Başıboş Sokak Köpeği Sorunu ve Gülben Ergen’in Mesajı

Başıboş Sokak Köpeği Sorunu ve Gülben Ergen’in Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başıboş Sokak Köpeği Sorunu ve Yeni Yasa

Başıboş Sokak Köpeği Sorunu ve Yeni Yasa

Başıboş sokak köpeği sorunu, Türkiye’nin uzun yıllardır çözüm bekleyen önemli meselelerinden biri haline gelmiştir. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen yeni yasa, bu sorunun çözümünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu düzenleme ile birlikte sokakların daha güvenli bir hale gelmesi hedefleniyor. Ancak, bu yeni yasa bazı kesimlerden tepki görmeye devam ediyor.

Bu bağlamda, sokak köpekleriyle ilgili düzenlemelere sık sık eleştiriler yönelten ünlü sanatçı Gülben Ergen, barınaktan sahiplendiği köpeğiyle sosyal medyada dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Ergen, “Gonca” adını verdiği köpeğiyle birlikte poz vererek, hayvanlara yönelik dikkat çekici bir mesaj iletti.

Başıboş Sokak Köpeği Sorunu ve Gülben Ergen'in Mesajı

Mesajı ve İfadeleri

Gülben Ergen, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: “Hayvanları sevin. Hayvanların canına sahip çıkın, koruyun, gözetin. Patili dostlarımız hayat sınavımız, bunu unutmayın. Hayatımıza hoşgörü ve anlayış dahil ettiğimizde yükümüz azalacak.”

Bu tür paylaşımlar, sokak hayvanlarına karşı farkındalık yaratmak ve onların korunması için toplumda bir bilinç oluşturmak adına büyük önem taşıyor. Ergen’in bu mesajı, hayvanların yaşam haklarına dikkat çekmek ve onları koruma çağrısı yapmak açısından kayda değer bir adım olarak öne çıkıyor.

Başıboş Sokak Köpeği Sorunu ve Gülben Ergen'in Mesajı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başıboş Sokak Köpeği Sorunu ve Gülben Ergen’in Mesajı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin