1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir ve Trabzonspor’un Avrupa Ligi Mücadeleleri

Başakşehir ve Trabzonspor’un Avrupa Ligi Mücadeleleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu’nda İrlanda Temsilcisiyle Karşılaşacak

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda İrlanda Temsilcisiyle Karşılaşacak

Haber Merkezi – Başakşehir, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında, 22 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.45’te İrlanda’nın köklü kulüplerinden St. Patrick’s Athletic ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, İrlanda’nın başkenti Dublin’deki St. Patrick’s Athletic’in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Bu kritik karşılaşmayı, Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan deneyimli hakem Mohammed Al-Emara yönetecek. Al-Emara’nın yardımcılıklarını Turkka Valjakka ve Juuso Mantere üstlenecek. Ayrıca, müsabakanın 4. hakemi olarak Peiman Simani görev alacak. Önemli bir teknoloji desteği olarak VAR sisteminde ise Alman hakem Sören Storks bulunacak ve ona AVAR olarak Patrick Hanslbauer eşlik edecek.

Başakşehir, bu maçın rövanşını ise 28 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00’da kendi sahasında, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacak. Taraftarlarının büyük bir coşkuyla destek vereceği bu karşılaşma, turuncu-lacivertli ekibin Avrupa’daki yolculuğunda kritik bir öneme sahip.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde Portekizli Hakemle Sahada

Diğer yandan, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Trabzonspor, play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi St. Gallen ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın hakemi olarak Portekizli Miguel Nogueira atanmış durumda. Trabzonspor’un, bu maçın rövanşında ise Letonyalı hakem Andris Treimanis düdük çalacak.

Her iki temsilcimizin de Avrupa’daki bu kritik mücadelelerinde başarılı olmalarını ve taraftarlarını gururlandırmalarını diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir ve Trabzonspor’un Avrupa Ligi Mücadeleleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin