1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde St Patrick’s Athletic ile Karşılaşacak

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde St Patrick’s Athletic ile Karşılaşacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında yarın deplasmanda İrlanda’nın St Patrick’s Athletic takımıyla karşılaşacak. İstanbul temsilcisinin hedefi, bu prestijli turnuvada grup aşamasında mücadele edebilmek.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa’da daha önce gerçekleştirdiği 54 maçta 21 galibiyet, 12 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde etti. Bu müsabakalarda toplamda 80 kez gol sevinci yaşayan Başakşehir, kalesinde ise 76 gol gördü.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde St Patrick's Athletic ile Karşılaşacak

Çağdaş Atan’la Avrupa’da 5. Maç

İstanbul temsilcisi, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde Avrupa kupalarında 5. kez sahaya çıkacak. 44 yaşındaki çalıştırıcı ile Avrupa’da oynadığı 4 maçı da kazanan Başakşehir, bu karşılaşmalarda toplam 13 gol atarken yalnızca 1 golü kalesinde gördü. Atan yönetimindeki takım, Avrupa kupalarındaki ilk maçında San Marino ekibi La Fiorita’yı sahasında 6-1, deplasmanda ise 4-0 mağlup ederek büyük bir başarı elde etmişti. Genç teknik adamın liderliğinde, 3. maçta Gürcistan ekibi Iberia Tiflis ile oynanan mücadeleyi 1-0, İstanbul’daki karşılaşmayı ise 2-0 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Başakşehir Yeni Sezonda Namağlup

Başakşehir, 2024-2025 sezonunda oynadığı 6 resmi karşılaşmada henüz mağlubiyet yaşamadı. UEFA Konferans Ligi elemelerinde şu ana kadar 4 maça çıkan Çağdaş Atan’ın öğrencileri, bu dört müsabakada da galip gelmeyi başardı. Süper Lig’de ise ilk iki hafta geride kalırken, yeni sezonun ilk maçında Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan turuncu-lacivertliler, konuk ettiği Alanyaspor’u uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle 4-2 yenmeyi başardı. Yeni sezonda çıktığı ilk 6 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmeyen Başakşehir, sadece 1 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı.

Maçı Finlandiyalı Hakem Yönetecek

Başakşehir ile St Patrick’s Athletic arasında gerçekleşecek olan bu önemli mücadelede, Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan Mohammed Al-Emara düdük çalacak. Al-Emara’nın yardımcılıklarını Turkka Valjakka ve Juuso Mantere üstlenecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Peiman Simani olacak. Ayrıca, VAR koltuğunda Almanya Futbol Federasyonu’ndan Sören Storks, AVAR’da ise Patrick Hanslbauer görev alacak.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde St Patrick's Athletic ile Karşılaşacak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde St Patrick’s Athletic ile Karşılaşacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin