1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde 6-1 Galip Geldi

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde 6-1 Galip Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde Farklı Galibiyet Aldı

İHA, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda, Medipol Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu’nda San Marino temsilcisi La Fiorita ile karşılaştı ve mücadeleyi 6-1’lik skorla galip tamamladı. Maçın ardından Başakşehir’in Başkanı Göksel Gümüşdağ, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

“Türkiye rekorunu egale etme fırsatını kaçırdık”

Gümüşdağ, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “İlk Avrupa maçımızı oynadık ve sonuçtan oldukça mutluyuz. Bu, zannediyorum ki 51. Avrupa maçımız. Daha önceki en farklı galibiyetimiz 4-0’dı. Bugün elde ettiğimiz 6-1’lik sonuç, bizi ekstra mutlu etti. Eğer bir gol daha atabilseydik, Türkiye rekorunu egale edebilirdik. Hocamızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Rövanş ve diğer maçlar için hazırlıklarımız devam ediyor. Başakşehir’in DNA’sında Avrupa futbolu var ve bu sene hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.”

“Transfer çalışmaları devam ediyor”

Transferle ilgili sorular üzerine Gümüşdağ, “Takımımızın ihtiyaç duyduğu 3-4 bölgeye transfer yapmayı planlıyoruz. Teknik direktörümüzün verdiği rapor doğrultusunda bu çalışmaları sürdürüyoruz. Transfer dönemi daha devam ediyor ve bu süreçte, hocamızın uygun gördüğü, bütçemize de uygun oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz.” şeklinde yanıtladı.

“Cumhurbaşkanımızın maça katılımı onur vericiydi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maça katılmasıyla ilgili Gümüşdağ, “Cumhurbaşkanımızın maçımıza gelmesi, bizler için büyük bir onur kaynağı oldu. Kendisi, soyunma odasına inerek hem teknik direktörümüzü hem de oyuncularımızı tebrik etti. Bu tür destekler, kulübümüzü daha da motive ediyor. Taraftarlarımızın yaz tatili olmasına rağmen maça gelmesi ve atmosferin güzel olması da ayrıca sevindirici. Bu galibiyeti milli maç havasında değerlendirebiliriz. Trabzonspor’u da bu süreçte tebrik ediyorum.” dedi.

“Yeni federasyona başarılar diledik”

Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında da şunları ekledi: “Yeni federasyonu tebrik ettik. Türk futbolu adına güzel işler yapacaklarına inanıyoruz. Biz, Türk futbolunun gelişimi için destek olmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde 6-1 Galip Geldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin