1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu’na Yükseldi

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu’na Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde İlerliyor

Haber Merkezi – UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Iberia’yı 2-0 mağlup eden Başakşehir, Play-Off Turu’na adını yazdırmayı başardı.

Çağdaş Atan’dan Açıklamalar

Çağdaş Atan'dan Açıklamalar

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının performansına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Atan, “Bu sezon 50-60 maçı görmeyi umuyoruz.” dedi. Bu süreçte saha içindeki coşkunun ve isteğin kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Atan, “Eğer bu enerji yoksa, bu mesleği yapmamızın bir anlamı kalmaz.” şeklinde konuştu.

Maç Performansı ve Hedefler

Maç Performansı ve Hedefler

Atan, maçın ilk yarısında takımının 3. bölgede kalitesini yeterince gösteremediğini belirtirken, “Daha fazla skor üretebilirdik.” ifadelerini kullandı. Takımının uzun bir yola çıktığını ve bu yolda ilerlemek istediklerini belirten Atan, “Pazar günü Alanyaspor ile zorlu bir maçımız var. Perşembe günü İrlanda’ya yapacağımız 5 saatlik yolculuk yorucu olacak, ancak bu bizim istediğimiz bir durum.” dedi.

Duarte ve Transfer Planları

Atan, takımda veda ettikleri oyuncular ile mevcut kadro yapısının planlı olarak oluşturulduğunu ifade etti. “Transfere ihtiyacımız var ama elimizdeki oyunculardan daha değerli isimleri arıyoruz.” diyen Atan, özellikle Duarte hakkında “Duarte inanılmaz bir karakter. Bu sezon ikinci kaptan da oldu ve gerçekten aile babası gibi bir oyuncu.” şeklinde övgüde bulundu. Ayrıca, altyapıdan gelen genç oyuncuları değerlendirmeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Basin Toplantısında İlgili Değerlendirmeler

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında, Atan, “Mutluyuz. Saha dizilişimiz, pas oyunundaki bağlantılarımız ve ön alandaki baskımız neredeyse kusursuzdu. Rakibi geriden hiç çıkarmayı başardık. İkinci yarıda oyuncularım kalitelerini ortaya koydular.” ifadelerini kullandı. Play-off turunda karşılaşacakları İrlanda temsilcisi St Patrick’s hakkında da değerlendirmelerde bulunan Atan, “Atletizm, gençlik ve dinamizm açısından üst seviyedeler.” dedi.

Erteleme Talebi ve Hedefler

Erteleme Talebi ve Hedefler

Atan, play-off aşaması öncesinde Süper Lig’deki 3. hafta maçı için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan erteleme talebinde bulunacaklarını belirtti. “İstediğimiz tek maçlık bir istisna. Gerçekleşmezse de dünyanın sonu değil.” diyerek, gruplara kalabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, transfer çalışmalarının sürdüğüne ve kadroda yeni oyuncular arayışında olduklarına da vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turu’na Yükseldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin