1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir, Onur Bulut Transferi İçin Beşiktaş ile Görüşüyor

Başakşehir, Onur Bulut Transferi İçin Beşiktaş ile Görüşüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir’de Transfer Hareketliliği

Başakşehir'de Transfer Hareketliliği

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda, sahasında San Marino ekibi La Fiorita’yı 6-1 gibi etkileyici bir skorla mağlup eden Başakşehir, rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde etti. Bu başarı, takımın transfer gündemini de hareketlendirdi. Savunma hattına takviye yapma arayışında olan turuncu-lacivertliler, Beşiktaş ile Onur Bulut transferi için görüşmelere başladı.

Resmi Teklif Yapıldı

Sports Digitale’nin haberine göre, 30 yaşındaki sağ bek oyuncusu Onur Bulut’u kadrosuna katmak isteyen Başakşehir, Beşiktaş’a resmi bir teklif sundu. Bu süreçte, her iki kulüp başkanları arasında pazarlıkların devam ettiği bildiriliyor.

Beşiktaş, Alternatif Arayışında

Beşiktaş, Onur Bulut’un transferine onay verebilmek için, oyuncunun alternatifini bulma çabası içinde. Yerli bir sağ bek bulmaları durumunda, tecrübeli futbolcunun ayrılışına izin verecekleri ifade ediliyor.

Çağdaş Atan’ın İstekleri

Onur Bulut ile Kayserispor’da birlikte çalışan teknik direktör Çağdaş Atan, bu transferin gerçekleşmesi konusunda oldukça kararlı. Atan, Onur’un Başakşehir’e transferinin bir an önce tamamlanmasını bekliyor.

Sözleşme Durumu

Beşiktaş, Onur Bulut’u 2022-2023 sezonunun ara transfer döneminde Kayserispor’dan kadrosuna katmıştı. Kırmızı-siyahlı formayla 50 maça çıkan Onur, bu süreçte 1 gol atıp 4 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak belirlenen Onur Bulut’un, Beşiktaş ile 2026 yılına kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir, Onur Bulut Transferi İçin Beşiktaş ile Görüşüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin